top of page
Search

Gün Batımı Boğaz Turu: İstanbul Gün Batımı En Güzel Nereden İzlenir?

Updated: Jan 2

İstanbul gün batımını bir çok noktadan izleyebilirsiniz ancak en güzel nereden izlenir?

Gün batımı boğaz turu

Yoğun bir günün ardından kalabalıktan uzakta, sadece size özel bir yatta İstanbul gibi yoğun bir şehirde günü ufuktan batırdığınızı düşünün. Üstelik etrafınız denizlerle çevrili, su sesi, kuş sesleri, hafif bir müzik ve sevdikleriniz dışında kimsenin sesini duymuyorsunuz.


İstanbul'da denizin üzerinde ufuktan batan güneşe çok az noktadan tanıklık edebilirsiniz. Bebek kalkışlı Lotus Yat keyif turları ile yaz kış her gün, güneşin batışının tadını çıkarmak mümkün.

Gün batımı boğaz turu, Istanbul

Güneşin son ışıkları kimi günler gök yüzünü turuncu renge kimi günler pembeye boyarken ufuktan geçen bir ada vapuru manzaranızı tamamlayacak, tanıklık ettiğiniz manzaraya inanamayacaksınız. Şanslı iseniz İstanbul Boğazı'na sık sık uğrayan yunusların geçişlerini görebilir, kanatları suya değercesine yüzeyden uçan yüzlerce yelkovan kuşlarının geçişine tanıklık edebilir, avlanan martıları ve kara batakları izleyebilirsiniz.


Şehrin karmaşasından uzak geçireceğiniz bu an size çok iyi gelecek, kendinizi her an tatilde gibi hissedeceksiniz. Gün batımı Boğaz turu ile bu ana ulaşmak oldukça kolay, tek yapmanız gereken yerinizi ayırtmak ve kiminle bu anın tadını çıkaracağınıza karar vermek.


Bebek kalkışlı gün batımı boğaz turu şehrin merkezinde kalabalıktan uzaklaşmak, gün batımını en güzel yerden izlemek ve sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için ideal.

126 views0 comments

Contact Us

Lotus Yatçılık Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi

Address

Office: Hasanpaşa Mah. Nabizade Sok. No:82/1 Kadıköy/İstanbul

Istanbul Pick-up Locations by Yacht

Depending on the yacht, the locations can be Bebek, Kuruçeşme, Arnavutköy, Kandilli, Karakoy, Galataport or Kuleli

Office Hours

8:00 am – 10:00 pm

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIn
tripadvisor 5-star reviews
travel and hospitality award winner 2023
bottom of page