top of page
Search

İstanbul’da Tekne Kiralayarak Gidebileceğiniz En İyi 4 Yer

Updated: Mar 1

İstanbul’da tekne kiralayarak gidebileceğiniz bir çok yer var. Lotus Yatçılık olarak da sıklıkla tercih ettiğimiz ve misafirlerimizin en çok keyif aldığı en iyi 4 yeri listeledik. Ancak gitmeden önce hava koşullarını, denizin durumunu ve akıntıyı değerlendirmek çok önemli, bu konuda uzman ekibimiz size yol gösterecektir.

yat kiralama, tekne turu, yatta evlilik teklifi, istanbul adalar turu, boğaz turu, sürpriz evlenme teklifi, adalar yüzme turu
Uzman kadromuz ile yat kiralama organizasyonlarında İstanbul'un en tercih edilen firmalarından biriyiz.
istanbul, adalar, boğaz turu, evlilik teklifi, yüzme turu, gün batımı turları, tekne kiralama, yat kiralama, sürpriz organizasyonlar, doğumgünü


Eşsiz güzellikteki çam ormanlarıyla kaplı Çam Limanı Koyu, İstanbul’da tekne kiralayarak gidebileceğiniz en keyifli koylardan biri. İstanbul’un karmaşasından uzak olan bu koy, korunaklı olduğu için tekne severler tarafından en fazla tercih edilen yerlerden biri. Demir atıp denizin ve doğanın keyfini çıkarabilir, güneşlenip denize girebilirsiniz.


Çam Limanı Koyu'na yaptığımız yat turları hakkında bilgi almak için tıklayın.







kız kulesi, yemekli yat turları, tarihi yarımada, boğaz, boğaz tur, maiden's tower, bosphorus tour, yacht rental, boat tour istanbul, yat kiralama, tekne kiralama, özel yat turu, tekne turu

En romantik arka planı sunan, evlilik teklifleri ve yıl dönümlerinin vazgeçilmezi Kız Kulesi’nin çok yakınına kadar yaklaştığımız seyirlerimiz size romantik anlar sunacak. Şanslıysanız yunuslar da bu anınıza eşlik ederek sizi ve sevdiğinizi şaşırtabilir.


Sürpriz evlilik teklifi organizasyonlarımız ile ilgili fiyatlara ve detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.










istanbul adalar tekne kiralama, adalar turu, adalar yat kiralama, adalar yüzme turu

Karadan erişilemeyen, üzerinde yerleşim olmayan, sadece özel tekne ile gidebileceğiniz, İstanbul’un en temiz ve güzel koylarından birine sahip Kaşık Adası’nı henüz hiç duymamış olabilirsiniz. Denize girip sevdiklerinizle özel bir gün geçirmek için Adalar Turumuzu tercih ettiğinizde bu ada da ziyaret ettiğimiz yerlerin başında gelecek. Dilerseniz buraya demir attıktan sonra yemek yemek için Burgazada’da meşhur balık restoranlarından birine özel botumuz ile geçebilirsiniz.



boğaz turu, bosphorus tour, boğazda evlilik teklifi, marriage proposal on bosphorus, evlenme teklifi, istanbul yat kiralama, istanbul tekne kiralama

Asya ve Avrupa kıtalarının tam ortasından yapacağımız seyirle tarihi saraylar, yalılar ve İstanbul’un en güzel manzaraları büyüleyici bir atmosfer sunacak. Bu eşsiz manzara ile akşam veya öğle yemeğinizi yiyebilir, özel buluşmalarınızı her saniye değişen ve 360 derece etrafınızı çevreleyen manzara eşliğinde yapabilirsiniz. Daha fazlası için tıklayınız.


İstanbul'un tekne ile gidilebilecek bu en güzel dört yerine Lotus Yatçılık ile seyir yapmak ve yerinizi ayırtmak için bize hemen ulaşın.


Bize ulaşın:

257 views0 comments

Contact Us

Lotus Yatçılık Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi

Address

Office: Hasanpaşa Mah. Nabizade Sok. No:82/1 Kadıköy/İstanbul

Istanbul Pick-up Locations by Yacht

Depending on the yacht, the locations can be Bebek, Kuruçeşme, Arnavutköy, Kandilli, Karakoy, Galataport or Kuleli

Office Hours

8:00 am – 10:00 pm

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube
  • LinkedIn
tripadvisor 5-star reviews
travel and hospitality award winner 2023
bottom of page